Cesta na grad 22, 8290 Sevnica
E-mail: gs-sevnica@guest.arnes.si
Telefon: 07 81 41 640, Fax: 07 81 41 642
 

PRVI ŠOLSKI DAN v š. l. 2020/2021

Učenci in starši, lepo pozdravljeni.

Prijetne poletne počitnice so pri koncu in pred nami je novo šolsko leto. Kljub temu da vanj vstopamo previdno, se ga veselimo, naših srečanj v šolskih prostorih.

Razdelitev urnikov bo tokrat potekala drugače kot ponavadi, saj se na prvi šolski dan, upoštevajoč ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa, vsi ne moremo zbrati v šoli.

Učenci 1. razreda inštrumenta se boste v torek, 1. septembra, v spremstvu enega od staršev, s svojimi učitelji srečali na glasbeni šoli. O terminu srečanja boste obveščeni telefonsko ali po elektronski pošti.

Učence 2. in višjih razredov inštrumenta ter pevce bodo učitelji kontaktirali in seznanili z urnikom pouka inštrumenta oz. petja ter ostalih predmetov (nauka o glasbi, solfeggia, orkestrov), ali pa vas bodo obvestili o terminu srečanja na glasbeni šoli.

♪ Starši učencev predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice boste o urniku in poteku pouka obveščeni preko elektronske pošte ali po telefonu.

ZA VAREN PRVI ŠOLSKI DAN IN PRIČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA:

♪ Obvestilo staršem pred pričetkom novega šolskega leta

♪ VOŽNJA MIMO GLASBENE ŠOLE JE PREPOVEDANA; to že nekaj časa določa prometni znak ob vznožju hriba pri parkirišču, zato ne vozite do vhodnih vrat oz. mimo šole, ampak parkirajte na parkiriščih pod šolo.

♪ V šolo prihajamo zdravi.

♪ Vstop v šolo je dovoljen le z zaščitno masko.

♪ Ob vstopu v šolo si je potrebno razkužiti oz. umiti roke.

♪ Upoštevamo primerno medsebojno razdaljo.

♪ Upoštevamo priporočila in navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom.

USPEŠNO ŠOLSKO LETO!

Glasbena šola Sevnica

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost